ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині планують відкрити близько 500 фельдшерсько-акушерських пунктів

|

У Пустомитівському районі відкрили  реконструйоване приміщення амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Про це розповів заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник, інформує прес-служба Львівської державної обласної адміністрації.

Так, за словами Івана Груника, відновлення фельдшерсько-акушерських пунктів області є одним із пріоритетних завдань влади Львівщини.

«Охорона здоров’я справді повинна бути наближеною до людини, бо саме коли людина отримує належну, кваліфіковану  медичну допомогу, це і є добробут кожного громадянина України. Тому першочергове завдання влади – робити все для того, щоб в області надавалося все більше і більше якісних послуг для людей. І прикладом цього є відкриття у вашому селі цієї сучасної амбулаторії», – сказав Груник на відкритті цієї амбулаторії в селі Чишки Пустомитівського району.
Окрім відкриття амбулаторії в селі Чишки,  цьогоріч заплановано відкрити ще  10 реконструйованих амбулаторій планують відкрити у  Пустомитівському районі та 500 на Львівщині загалом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *