ОСТАННІ НОВИНИ

За допомогу бабусі дівчина зняла з її рахунку шість тисяч

|

Працівники Червоноградського міськвідділу міліції затримали 16-річну дівчину, яка з квітня 2012 року знімала гроші з кредитної картки знайомої бабусі, якій допомагала по господарству. Про це інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Про зникнення 6360 гривень 79-річна бабуся дізналась, коли прийшла до каси, щоб взяти гроші. Вона не забирала грошей ще з квітня, до банку прийшла нещодавно і новини були невтішними. Жінка спочатку запідозрила працівників каси, думала, що вони забрали її гроші. Бабуся звернулась із заявою до директора банку, а він повідомив правоохоронців. Працівники банку встановили, що сума знімалася поступово через банкомат.

«Бабуся розповідала, що навіть не знає, що таке банкомат і як ним користуватися. Але жінка казала, що до неї часто приходить знайома дівчинка допомагати по господарству, навіть залишалася ночувати. Підозра правоохоронців одразу впала на неї», − розповідає Оксана Козачок, помічник начальника по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Червоноградського МВ.

Співробітники Червоноградського міськвідділу міліції перевірили інформацію, і з’ясували, куди зникли гроші.

І тут правоохоронці не помилилися. 16-річна дівчина разом зі своєю бабусею колись проживали по сусідству зі старенькою потерпілою, тому жінка ніколи б її не запідозрила у крадіжці.

Із місцевою мешканкою поспілкувались правоохоронці. Неповнолітня Катерина (Імена в тексті змінено) зізналася, що справді гроші з картки бабусі викрала вона,проте сама їх з картки не знімала., долучаючи свою подругу.

«Одного разу старенька попросила піти за покупками на базар. Коли жінка давала гроші на продукти, дівчина побачила у гаманці банківську картку і на листочку написаний пін код. Коли ж бабуся відволіклась – дістала її з гаманця», − повідомила Ірина Панасюк, старший оперуповноважений ВКМСД капітан міліції.

Дівчина зателефонувала подрузі і призначила зустріч на одній із вулиць міста. Саме там вона передала їй банківську картку і попросила зняти з неї певну суму для бабусі, а сама повернулася до помешкання старенької.

Катерина неодноразово просила подругу знімати гроші з пенсійної картки, а та, думаючи, що заощадження для бабусі, чемно виконувала прохання подруги.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно неповнолітньої. Як з’ясувалося, дівчина вже була судимою за крадіжку грошей рідної бабусі, проте того разу її врятувала амністія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *