ОСТАННІ НОВИНИ

Учора до Туристичних центрів звернулося 165 гостей Львова

|

Учора, 13 червня, за першу половину дня до Туристичних центрів звернулись 165 гостей міста: 34 із них – громадяни України та 131 іноземець. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».

Найбільше туристів прийшло у Туристично-інформаційний центр на пл.. Ринок – тут зафіксовано понад 90 осіб. Ще 30 звернулись за допомогою на вокзалі, а також 44 – в аеропорту. Оскільки всі чартерні рейси на летовищі централізовані, то запити в центр інформації надходять від пасажирів регулярних рейсів.

Найбільше запитів надходить від громадян Польщі (30), Португалії (29) та Данії (21). Також до туристичних центрів звернулось 10 британців, а також представники Німеччини, Росії, Іспанії, Бельгії та Нігерії.

Найбільш поширені серед туристів інформаційні запити щодо транспорту у Львові, Україні та виїзд за кордон, а також поселення та події у місті. Також гості звертаються з приводу оренди автомобілів, щодо екскурсій, галерей, музеїв (зокрема, «Тюрма на Лонцького»), а також через втрачені речі та кредитні картки.

Варто зауважити, що окрім туристичних інформаційних центрів, на пл. Ринок діє фан-посольство Данії, а також по всьому місту працюють волонтери, які також відповідають туристам на їхні питання та надають потрібну інформацію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *