ОСТАННІ НОВИНИ

Телефонна служба львівської міліції – найкраща в Україні

|

Львівська міліція виборола  абсолютну перемогу в змаганні з київською, харківською та донецькою правоохоронною службою. Такі результати показав телефонний бліц-моніторинг чергових частин міст, що приймають чемпіонат ЄВРО-2012. Цю інформацію передає прес-служба організації ОПОРА у Львові.

Так, за словами волонтерів ОПОРИ, у всіх шести районних відділеннях, працівники чергових частин показали відмінне виконання своїх службових обов`язків без будь-яких зауважень чи застережень.

Зокрема, скрізь, куди дзвонили волонтери, їм відповідали коректно, ввічливо, а інформацію про місцезнаходження дільничних або паспортної служби видавали практично моментально.

«У телефонному режимі до чергових частин звертались з питаннями, які найбільш часто хвилюють туристів з країн СНД, що прибувають в Україну напередодні Євро-2012: чи змінилися правила реєстрації іноземних громадян; чи введені додаткові обмеження на час проведення чемпіонату; де, у разі необхідності, можна знайти опорний пункт міліції», – розповідає Тарас Гаталяк,  активіст Громадянської мережі ОПОРА.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *