ОСТАННІ НОВИНИ

Португальський фан перебрав у Львові пива і потрапив до лікарні

|

33-річний уболівальник збірної Португалії учора перебрав пива і був доправлений до лікарні з алкогольною інтоксикацією, розповів журналістам начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

«Його прокапали, надали потрібну допомогу і вже після обіду він пішов на футбол» – розповів В.Зуб. Ще одного уболівальника Португалії спіткала інша халепа – він упав з мотоцикла і зазнав травм. Але після надання необхідної допомоги відмовився далі перебувати у медзакладі, бо сказав, що має квитки і мусить бути на матчі своєї команди.

Крім того, хірургічне втручання знадобилося одному зі стюардів на стадіоні. За кілька годин до матчу він перечепився і упав на стадіоні, відтак зазнав рваної рани руки. Юнака прооперували, йому нічого не загрожує.

А приблизно за півгодини до матчу на стадіоні стало зле громадянину Польщі старшого віку – у нього медики зафіксували гіпертонічний криз. Зараз цей чоловік перебуває у кардіоцентрі, однак вже сьогодні його випишуть і він повернеться додому в Люблін.

Загалом учора у фан-зоні надавали допомогу 3 громадянам України, які скаржилися на дрібні проблеми зі здоров’ям, а на стадіоні за медичною допомогою звернулися 22 особи, нетверезих серед них не було.

Фото – Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *