ОСТАННІ НОВИНИ

Медики у Львові масово збирають «грибочки» та відвозять у «Лондон»

|

Українські вболівальники настільки тішаться тим, що у Львові проходить Євро-2012, що від щастя «падають з ніг» від великої кількості випитих алкогольних напоїв. І щоб хоч якось привести горе-уболівальників до тями, небайдужі львів’яни викликають для них карети швидкої допомоги. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповіла черговий лікар «швидкої».

Вона розповідає, що за два дні, відколи до Львова почали з’їжджатись іноземні уболівальники, оператори станції швидкої допомоги масово отримують дзвінки від львів’ян про п’яних українців, які валяються просто неба, або під стінами будинків, чи під деревами, тощо. Пані Анна з усмішкою зізнається, що таких «уболівальників» медики між собою називають «грибочками», бо вони їх забирають не лише за конкретним викликом, але й їдучи на швидкій.

«У нас дуже багато роботи, бо у місті неймовірно велика кількість п’яних українців. Вони як грибочки розсипані по місту, а ми їх їздимо і збираємо», – сказfd медик.

Як розповіла пані Анна, всі лікарі «швидких» мають весь перелік установ, куди вони можуть відвозити українських та іноземних уболівальників. Зокрема, п’яних українців відвозять в Львівський обласний наркодиспансер на Кульпарківській, який медики поміж собою називають за своєрідною абревіатурою «Лондон». Нетверезих іноземців мають відвозити в обласний онкологічний центр на вул. Гашека. Щоправда жодного п’яного уболівальника, медики туди ще не привозили. Окреме «розпорядження» лікарі мають на травмованих вболівальників – їх везуть в лікарню або в травмпункт станції швидкої допомоги.

Вона також повідомила, що іноземні уболівальники практично не звертаються на номер «103». Не було дзвінків і з львівської фан-зони, де вчора уболівальники мали нагоду подивитися матчі «Польща-Греція» та «Чехія-Росія». Щоправда вчора сталася досить прикра ситуація на вул. Чорновола: двоє фанатів на велосипедах, які поверталися з фан-зони, зачепилися педалями і попадали. Вони отримали серйозні травми – у вигляді перелому ключиць, забоїв, саден.  За словами лікаря, постраждалі уболівальники були абсолютно тверезі, це був просто збіг обставин.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *