ОСТАННІ НОВИНИ

З фан-зони Львова вночі вивезли 50 кубометрів сміття

|

Вчора відбулося офіційне відкриття головної фан-зони міста. За чистоту і належний вигляд на одному з головних об’єктів Єврочемпіонату тут та на прилеглій території дбають компанія «АВЕ-Львів» та комунальні служби міста, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Як розповіла Ірина Баглай, помічник директора компанії «АВЕ-Львів», до прибирання фан-зони задіяно 15 працівників. 5 людей є в резерві, які в разі необхідності залучаються до роботи. Двічі на день проводиться технічне прибирання з використанням порохотяга. По всьому периметру фан-зони розміщено 160 контейнерів для сміття різної ємкості і різного наповнення. Встановлено один прес-контейнер, вмістимість якого до 60 м3.

«Впродовж дня наші працівники присутні на фан-зоні для підтримання чистоти. Однак, хочеться відзначити, що під час вчорашнього відкриття, гості фан-зони були вихованими і культурними. Сподіваємося, що так буде й надалі і ми дбатимемо про чистоту нашої фан-зони спільно з кожним, хто завітає на її територію. Адже, як кажуть, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – зазначила Ірина Баглай.

Для підтримання чистоти і належного вигляду території довкола фан-зони заплановано встановити ще 20 контейнерів по зовнішньому периметру.

«Фан-зона повністю забезпечена технікою та працівниками. Вчора там чергували 15 людей, а також працювала техніка, що вивозила сміття. Було вивезено 50 м3 сміття. Жодних проблем у наших працівників не виникало», – розповіла начальник Галицької РДА Ірина Маруняк

Нагадаємо, у центрі міста прибирання відбувається у дві зміни та триває з 5:00 до 23:00 год. На час матчів робочий день комунальних служб збільшиться, – 9, 13 та 17 червня вулиці прибиратимуть цілодобово для підтримання чистоти, належного вигляду й санітарного стану вулиць міста.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *