ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили офіційну фан-зону до Євро-2012

|

Офіційну фан-зону урочисто відкрили біля оперного театру у Львові. На відкриття зібралося понад дві тисячі осіб. Представники УЄФА та міської ради Львова закликали уболівальників насолоджуватися футболом та пам’ятати про безпеку – дотримуватися відповідних правил. Також директор департаменту Євро-2012 Олег Засадний наголосив, що цей місяць, упродовж якого триватиме Євро,  стане підсумком роботи тисяч людей упродовж останніх п’яти років та знаковою подією не лише для Львова але й для всієї України.

Під невеликий феєрверк представник УЄФА та пан Засадний перерізали симолвічну стрічку. У той час на сцені перебували молоді люди з прапорами всіх країн учасниць.

Відтак на сцену запросили французький шансон-гурт «Чевроний літак», але після третьої пісні їх виступ став нецікавим для медіа, бо біля одного з пивних кіосків свій імпровізований перформенс влаштували фани збірної Португалії, вони розмахували прапорами, скандували та веселилися під об’єктивами журналістів. Однак незабаром у них з’явилися конкуренти – група фанів з Австрії, які приїхали на суботній матч Німеччина-Португалія. На відміну від португальських уболівальників, вдягнутих в футболки національної збірної, австріяки вбралися у національні костюми – картаті сорочки та короткі штани на шлейках. Вони голосно горлали речівки просвою збірну, вимахуючи гальбами з пивом.  Але на запитання, хто переможе, казали, що це не буде збірна Німеччини,  а радше Іспанія.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *