ОСТАННІ НОВИНИ

На час Євро у ресторанах Львова можна буде взяти їжу із собою

|

Більшість львівських кафе та ресторанів, особливо, у центрі міста, на час Євро-2012 запропонують гостям послугу «To go» – можливість взяти їжу із собою, повідомила на прес-конференції в.о. начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик.
За її словами, 83% закладів громадського харчування у центрі Львова вже запровадили таку послугу, також більшість кафе, барів та ресторанів мають бездротовий інтернет, термінали для оплати кредитними картками та запровадили так звані експрес-меню, щоби обслужити за короткий час якомога більше відвідувачів.
«Наше завдання – смачно нагодувати уболівальників, що приїдуть до Львова, щоби вони запам’ятали смак міста і країни, адже тоді ці люди знову захочуть до нас повернутися» – сказав він.
Натомість данський бізнесмен Ларс Вестб’єрг, котрий живе у Львові вже 9 років, заявив журналістам, що ресторанний бізнес у місті розвивається дуже динамічно і на його думку, львівські ресторатори ще 5 років тому були готові до Євро.
За даними Вікторії Довжик, уже 169 закладів Львова отримали наліпки «Привітне місто», тобто вони виконали всі базові вимоги щодо сервісу, що їх висувала міська влада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *