ОСТАННІ НОВИНИ

У дні матчів міський транспорт посилять додатковими низькопідлоговими автобусами

|

Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради має намір посилити додатковими автобусами кілька маршрутних напрямків у дні проведення матчів у Львові. Для цього планується залучити 65 автобусів з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник начальника міського управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Зокрема, за його словами, цими автобусами будуть посилені маршрути №10, який сполучає залізничний вокзал – аеропорт – стадіон, а також №48, який сполучає новий термінал аеропорту і центральну частину міста. «Ці маршрути будуть підсилені автобусами для того, щоб обслуговувати гостей, уболівальників, які прибуватимуть до Львова залізничним транспортом, або повітряним. Ці ж маршрути забезпечуватимуть доїзд гостей та уболівальників у зворотному напрямку. Думаємо, і в принципі ми це прораховували під час тестування, що такої кількості буде достатньо», – розповів А.Білоус.

Він також додав, що додаткові автобуси також посилять і тролейбусні маршрути № 3, 5, 9 та два експрес маршрути: пл.Петрушевича – стадіон «Арена Львів» та Залізничний вокзал – пл.Різні.

Окрім того, Андрій Білоус повідомив, що експрес маршрут за напрямком пл.Петрушевича – стадіон «Арена Львів» почне довозити уболівальників до стадіону за чотири години до початку самого матчу. «Цей маршрут розпочне довіз уболівальників до стадіону за чотири години, бо потрібно буде доставити надзвичайну велику кількість людей. Ми очікуємо біля 25 тис уболівальників», – сказав він.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *