ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати із Західної України пішли на Банкову

|

Мітингувальники з Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей вирушили до Адміністрації Президента передати резолюцію щодо скасування мовного закону і з вимогою розпустити Верховну Раду. Про це «Львівському порталу» розповів член Львівської міської організації «Фронту Змін» Ігор Васюник. 

За його словами, резолюцію ухвалили на виїзному засіданні місцевих рад під стінами Верховної Ради. Наразі під стінами Ради ніяких заворушень та сутичок немає, мітитнгувальників від опозиційних та владної партії розділяє кордон беркутівців. 

«Тут зібралися понад дві тисячі депутатів місцевих рад і ми не дамо, щоб українофобський законопроект Ківалова-Колесніченка дійшов до другого читання. Головна наша вимога – ветувати мовний закон, який призведе до остаточного розколу українського народу, та достроково припинити повноваження Верховної Ради», – сказав І. Васюник. 

Попри те, що між протестувальниками від опозиційних сил та Партією регіонів були нечисленні сутички, з львівських активістів ніхто не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *