ОСТАННІ НОВИНИ

У дні Євро мешканці Лапаївки можуть перекрити дорогу до пункту пропуску «Шегині»

|

Більше як півсотні мешканців села Лапаївка, що у Пустомитівському районі, погрожують перекриттям дороги, яка веде до пункту пропуску «Шегині». При чому на вулицю люди готові вийти у дні проведення Євро-2012. За словами селян, таким чином вони хочуть привернути увагу до незаконного будівництва у Лапаївці. Про це «Львівському порталу» повідомив депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баран.

За словами Олега Барана, з відповідним листом до нього звернулися мешканці будинку, що на Кармелюка, 6 у Лапаївці. Як повідомили люди, на їхній прибудинковій території, де наразі знаходиться дитяча зона із майданчиком, хочуть звести багатоповерхівку. Уже з’явилася схема генплану. Тільки от мешканців про це будівництво ніхто не попередив. Зі своєю проблемою люди уже зверталися до прокуратури, але отримали лише відписки.

Тепер зібрали шість десятків підписів, аби  не дозволити будівництва на території дитячого майданчика. Більше того, щоб привернути увагу до проблеми та припинити дії фірми-забудовника – на період Євро-2012 мешканці  готові перекривати дорогу, яка веде до пункту пропуску «Шегині».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *