Янукович закликав навести порядок до Євро

|

Час до початку фінальної частини Євро-2012 необхідно використати для остаточного наведення порядку на об’єктах проведення матчів чемпіонату – насамперед йдеться про питання безпеки. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час засідання Комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, інформує пресслужба голови держави.

«Перш за все, просив би розглянути всі питання, які стосуються безпеки. Якщо є щось ще у нас невирішене на сьогоднішній день – це треба врахувати. У нас не може бути невирішених питань взагалі», – наголосив Глава держави, звертаючись до Віце-прем’єр-міністра – Міністра інфраструктури Бориса Колеснікова та Секретаря РНБО Андрія Клюєва. В.Янукович наголосив, що разом із правоохоронними органами вони мають провести відповідні перевірки, отримати звіти відповідальних виконавців.Окрему увагу Глава держави звернув на важливість наведення порядку на територіях, прилеглих до об’єктів інфраструктури Євро-2012. Президент підкреслив, що вимагає особливої уваги до вирішення цих питань від керівників місцевої влади.

«Україна вперше в історії нашої держави отримала такий шанс, і ми його повинні використати. Тобто достойно провести це свято спорту», – наголосив Президент.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *