ОСТАННІ НОВИНИ

Стадіон «Арена Львів» - на Яндекс Карті

|

Спеціально до чемпіонату Європи з футболу Яндекс зняв панорами «Арена Львів» та інших українських стадіонів-учасників Євро-2012. Зйомки проходили наприкінці квітня – на початку травня. Користувачі можуть подивитися, як виглядають стадіони перед початком чемпіонату. Про це повідомили у Медіа-центрі «Львів 2012».

Панорамні зйомки дозволяють у деталях роздивитися стадіон. Можна віртуально обійти довкола поля або, наприклад, постояти на місці центрального нападаючого. У власників квитків є можливість піднятися у свій сектор та подивитися, який звідти вид на поле. Можна навіть показати своє місце друзям, надіславши їм посилання.

Зйомки «Арена Львів» відбувалися 26 квітня 2012 року. Усі фотографії виконано зі штативу, з ним зручно знімати на трибунах. Загалом було зроблено понад 600 фотографій, з яких склеїли 155 панорам. Усі вони високої якості, тому зображення можна наближати – наприклад, щоб роздивитися номер сектора.

Крім «Арена Львів» користувачі можуть також побачити на панорамах «Олімпійський», «Донбас Арену» та «Металіст». Зйомку всіх чотирьох стадіонів провели партнери Яндекса — «Компанія neq4».

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *