ОСТАННІ НОВИНИ

25 діток з багатодітних сімей побували «В гостях у Бджілки»

|

Вчора в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» діти з багатодітних родин безкоштовно відвідали розважальний захід у розважальному центрі «Веселий вулик». Участь у святі «В гостях у Бджілки» взяли 25 діток, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Окрім безлічі цікавих конкурсів, веселих інтерактивних ігор та забав, танців та мандрівок лабіринтом, на діток чекав творчий майстер-клас. Зокрема, разом з Бджілкою діти вчилися своїми руками виготовляти листівки на футбольну тематику до Євро-2012.

«Щоб літні канікули для діток з багатодітних сімей розпочалися весело та цікаво, ми для них підготували тематичне свято. Звісно, ми не могли оминути тематики унікальної події для Львова. Таким чином ми хотіли показати, що навіть найменші львів’яни готові до найбільшої футбольної події року та з нетерпінням чекають початку свята», – зазначив Андрій Гапук, координатор соціального проекту від СРЦ «Веселий вулик».

Загалом, в рамках соціальної компанії «Добрі справи» СРЦ «Веселий вулик» надав можливість понад 150 діткам з багатодітних сімей, інтернатів безкоштовно взяти участь в тематичних заходах: «Козацький футбол», «Помічник матусі», «Свято мандаринок», «Свято кухаря», «Свято кульок».

Довідка

«Добрі справи» ― соціальний проект управління внутрішньої політики ЛМР. Одним із напрямків кампанії є активне й пізнавальне дозвілля дітей з багатодітних родин. В рамках проекту «Добрі справи» серед багатодітних родин розповсюджуються безкоштовні запрошення на вистави в Перший український театр для дітей та юнацтва, театр «І люди, і ляльки», Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки, театр «Воскресіння», а також на концерти – у Львівську обласну філармонію. Крім того, дитячі розважальні заклади «Без проблем», «Моторна бджілка», «Леопарк» дають можливість дітям з багатодітних сімей безкоштовно відвідати ігрові кімнати.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *