ОСТАННІ НОВИНИ

Громадяни писатимуть електронні заяви – у міліції Львова встановлять лайтбокси

|

До Дня Незалежності України у райвідділах міліції Львова встановлять спеціальні пристрої – лайтбокси, інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Завдяки лайтбоксам кожен громадянин зможе безконтактно повідомити про правопорушення в електронному варіанті. Про це повідомив на засіданні Інформаційної ради начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк.

Він зазначив, що інформацію, яку громадяни у вигляді заяв вноситимуть у лайтбокс, безпосередньо бачитиме начальник Головного управління МВС України у Львівській області, а також начальник Львівського міського управління міліції. При цьому, у людей буде можливість обирати мову для написання заяви – українську, російську, англійську чи польську. У перспективі може бути і німецька мова. «Лайтбокси стануть безконтактним способом написання громадянами заяв», – сказав він.

Окрім того, Олександр Рудяк повідомив, що на День Незалежності відбудеться урочисте відкриття нового приміщення Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції, яке розташовуватиметься за адресою – проспект Червоної Калини, 66.

Також до Дня Незалежності для потреб патрульно-постової служби міліції, яка забезпечує охорону громадського порядку, буде виділено 30 службових автомобілів. І до цього часу працівники міліції Львівської області отримають 10 квартир.

Вже на сьогодні працівники усіх зовнішніх підрозділів органів внутрішніх справ отримали 3,5 тисяч одиниць нової форми.

Щодо «Євро-2012», то Олександр Рудяк зауважив, що міліція Львівської області ще місяць назад на 100%  була готовою забезпечити охоронну громадського порядку. «На матчі Чемпіонату Європи з футболу у Львові працівники міліції Львівщини забезпечать правопорядок і спокій громадян. У нас достатньо сил і засобів, аби все у нас пройшло без будь-яких ускладнень», – зазначив головний міліціонер Львівської області.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *