ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок готує «дублера», щоб потрапити у парламент

|

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок вирішив балотуватися за партійним списком, однак готує собі “дублера” на випадок непотрапляння його політ сили в парламент.

Про це повідомляють джерела Української правди.

За їхніми даними, Тягнибок очолить список ВО “Свобода” на виборах, однак хоче підстрахуватися.

За інформацією “Української правди”, Тягнибок збирається задіяти технологію висунення від Комітету опору диктатурі свого дублера – за одним із прохідних округів Галичини.

У разі, якщо список “Свободи” не подолає 5-відсотковий бар`єр, дублер має не набути повноважень депутата. Після чого повинні бути оголошені довибори в цьому мажоритарному окрузі – і Олег Тягнибок повинен потрапити до парламенту уже як мажоритарник.

Своїм дублером Тягнибок обрав власного молодшого брата Андрія, який є депутатом Львівської обласної ради.

Після обрання депутатом Верховної Ради йому достатньо буде не скласти повноваження в обласній раді, щоб ініціювати процес повторних виборів до парламенту.

Місцем для цього експерименту Тягнибок-старший обрав Сихівський район Львова, де без проблем переможе будь-хто з братів.

“Але є одна неприємність – цей округ раніше був обіцяний нинішньому депутату Андрію Парубію, який нещодавно порвав з “Нашою Україною” та зблизився з партією В`ячеслава Кириленка “За Україну”. Та має угоду з “Фронтом змін” про спільну участь у виборах, за якою Парубій почав готувати грунт для висадки в цьому окрузі в межах квоти Яценюка.

Тепер же ситуація ризикує всіх пересварити між собою”, – йдеться у статті.

Українська правда

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *