ОСТАННІ НОВИНИ

Іменем Возницького хочуть назвати вулицю у Винниках

|

Іменем Бориса Возницького хочуть назвати вулицю у Винниках. З такою ініціативою виступив міський голова Винник Сергій Уваров, повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

«Борис Возницький був надзвичайно працьовитою людиною, великим ентузіастом, він працював в ім’я всього народу, не покладаючи рук та не знаючи відпочинку, – констатує мер Винник Сергій Уваров. – Борис Возницький не просто робив вклад у збереженні та розвитку мистецтва, він буквально рятував історико-культурні надбання свого народу і цілого світу. На цьому нелегкому шляху, знаходячи підтримку й допомогу небайдужих людей, Борис Григорович зумів об’єднати чимало молодих спеціалістів, майбутніх мистецтвознавців, реставраторів. Так, вдалося зберегти не тільки численні пам’ятки мистецького життя, а й згадки про цілі культури”.

За словами С.Уварова, Борис Возницький був почесним громадянином Винник, відтак назвати вулицю в його честь – “це найменша данина, яку ми, винниківчани, можемо сьогодні віддати Борисові Григоровичу».

Офіційно з ініціативою перейменувати одну з вулиць у Винниках на честь Бориса Возницького мер міста Сергій Уваров виступить на сесії ВМР, яка відбудеться у четвер, 31 травня.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *