ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських міліціонерів перевірили на профпридатність

|

На днях у стрілецькому тирі обласної організації «Динамо» співробітники відділу професійної підготовки (ВПП) управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області проводили заняття зі службової підготовки серед особового складу управління обласної міліції. Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС Львівщини.

Зокрема, перевіряли фізичну підготовку міліціонерів та вміння застосовувати прийоми рукопашного бою. Окрім цього, правоохоронці демонстрували свої вміння у стрільбі з табельної вогнепальної зброї, а саме – виконанні швидкісної вправи №4. Варто зазначити, що для того, аби бути допущеним до стрільб, співробітник ОВС повинен показати відмінні знання законних підстав застосування табельної вогнепальної зброї, заходів безпеки при поводженні з нею, а також інших нормативних актів, які регламентують діяльність міліції в Україні.

За результатами проведених занять найкращу фізичну та службову підготовку продемонстрували міліціонери спецпідрозділу «Беркут».
Своєрідні іспити на профпридатність проводяться щорічно як у Головному управління міліції Львівщини, так і у всіх підрозділах краю. У разі, коли працівник продемонструє незадовільні результати, йому надається два тижні на підготовку. У разі повторної невдачі, керівництво підрозділу, в якому працює міліціонер, вирішує питання про доцільність перебування підлеглого на займаній посаді.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *