ОСТАННІ НОВИНИ

Гутник хоче знати, хто у Львові «кришує» літні майданчики

|

Голова комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, свободівець Андріян Гутник звернувся сьогодні із депутатським запитом до міського голови Львова, а також до прокуратури з вимогою перевірити законність встановлення, дотримання норм функціонування відкритих літніх майданчиків у місті.

Він зазначив, що у Львові діють подвійні стандарти, оскільки до деяких підприємців застосовуються аж надто жорсткі вимоги, а діяльності інших взагалі не помічають. За його словами, декотрі літні майданчики, власники яких подали на затвердження у мерію всі необхідні документи, демонтують буквально за кілька годин. Тоді як інші підприємці не відчувають жодних перешкод у своїй діяльності, незважаючи на те, що взагалі працюють поза нормами законодавства і не роблять собі проблем з узаконенням відкритих кафе.

Він підтвердив свої слова фотографіями, де зафіксовані літні майданчики, в яких, за словами депутата, не має необхідних дозволів на здійснення господарської діяльності.

«Хто кришує в нашому місті літні майданчики? Правоохоронні органи, районні адміністрації? Адже йдеться про майданчики, що розміщені за кількасот метрів від львівської міськради. Підставою для функціонування того чи іншого кафе, є паспорт на майданчик, однак деякі підприємці здійснюють господарську діяльність без такого паспорта, вони самовільно використовують землю і не сплачують нічого до бюджету», – заявив А.Гутник.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *