ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати віддали сесійний зал під Євро-2012

|

Упродовж фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у Львові не відбуватимуться засідання сесії Львівської міськради, оскільки сесійний зал буде оформлено під прес-центр «Львів-Євро-2012». Про це сьогодні, 24 травня, під час пленарного засідання повідомив секретар ЛМР Василь Павлюк.

«У зв’язку з тим, що у великій сесійній залі буде створено прес-центр Євро-2012, а відтак тут не відбуватимуться сесії. Сьогодні секретаріат подав у порядок денний усі пропозиції , які на цей час існували. Ми б мали їх розглянути, але депутатські комісії не зуміли, не встигли опрацювати цілий ряд питань. І на колегії вирішили вилучити ті питання, що потребують доопрацювання», – зазначив В.Павлюк.

Депутати вилучили з порядку денного понад 30 питань.

Окрім того, міські обранці вирішили перенести на пізніший термін слухання звіту про роботу виконавчих органів міськради у 2011 р, оскільки сьогодні на сесії не був присутній міський голова Львова Андрій Садовий.

«Слухати звіт від заступників буде неповагою, відтак є пропозиція його перенести», – запропонував депутат-свободівець Любомир Мельничук. Його підтримали 62 колеги.  

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *