ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро впорядковують прикордонну зону у «Шегинях»

|

Військовослужбовці Мостиського прикордонного загону перед Євро-2012 активно упорядковують прикордонну зону у межах міжнародного пункту пропуску «Шегині», щоби привести цей пункт пропуску до належного вигляду. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник Мостиського прикордонного загону підполковник Олександр Крук.

Він розповів, що у цій прикордонній зоні майже на 50% замінено дорожнє полотно. По завершенні буде оновлено всю розмітку з урахуванням вимог, зазначених у рамках підготовки до Євро. Також, за його словами, у «Шегинях» проведені роботи з розширення дорожнього полотна від пункту пропуску до населеного пункту Шегині.

Окрім того, планується встановлення розмітки, яка буде чітко розподіляти напрямки в’їзду в пункт пропуску вже на під’їзних шляхах до самого ПП «Шегині». Відтак, громадяни зможуть самостійно обирати напрямок руху.

«Проведена значна робота щодо удосконалення інфраструктури – всі страхові компанії, так звані вагончики, які знаходяться по праву і ліву сторону від проїзної частини, майже повністю приведені до одного вигляду, все зайве звідти прибрано. Також проведено у відповідність всю інформаційну базу, необхідну для подорожуючих з урахуванням уже пропускних операцій під час Євро», – розповів Олександр Крук.

Як повідомляв раніше «Львівський портал», начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Артур Горбенко був незадоволений захаращеним станом ПП «Шегині» і розпорядися упорядкувати дану прикордонну зону.

Зазначимо, що пішохідний перехід у міжнародному пункті пропуску «Шегині» працює з 5-6 кратним перевантаженням. Пропускна спроможність цього переходу за добу становить близько 2,4–2,5 тис осіб, тоді як у пікові періоди за добу оформлюється перехід до 10 – 12 тис громадян.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *