ОСТАННІ НОВИНИ

Прощання з Возницьким буде організовано у палаці Потоцьких та церкві Святого Юра

|

 У Львівській облдержадміністрації створено оргкомітет з організації похорону директора Львівської галереї мистецтв, Героя України Бориса Возницького. Керує оргкомітетом заступник голови ЛОДА, керівник апарату Іван Груник.

Як повідомили «Львівському порталу» у Львівській облдержадміністрації, прощання з Борисом Возницьким планують організувати у палаці Потоцьких у Львові. Після цього планується панахида у церкві Святого Юра.

У цей час у ЛОДА відбувається засідання оргкомітету, на якому мають визначитись конкретніше з часом прощання, поховання та іншими організаційними моментами.

Також існує попередня інформація, про те, що похований Б.Возницький буде на Личаківському цвинтарі, на 67 полі, де є захоронення визначних людей.

Нагадаємо, директор Львівської галереї мистецтв, Герой України Борис Возницький загинув  сьогодні вранці у ДТП.

За інформацією ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області, дорожньо-транспортні пригода сталася на автодорозі між селами Куровичі та Печенія Золочівського району.

Борис Возницький їхав за кермом службового автомобіля «ВАЗ-2104» (авто належить Львівській галереї мистецтв). За попередньою інформацією, поблизу села Печенія Золочівського району у Б.Возницького стався серцевий напад, від чого він втратив керування та виїхав на смугу зустрічного руху. Там відбулося зіткнення з автобусом «БАЗ», який рухався за маршрутом «Під’ярків-Львів». Очевидці автопригоди зазначають, що ще до зіткнення з автобусом, водій «ВАЗу» знаходився у непритомному стані (лежав на кермі).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *