ОСТАННІ НОВИНИ

Після Євро Україна та Польща розширятимуть туристичні маршрути

|

Україна та Польща й надалі поглиблюватимуть співпрацю у сфері розвитку туризму. Першочергова увага буде приділена питанням обміну досвідом в галузі культурного туризму, екотуризму, оздоровчого туризму, а також транскордонного та автомобільного туризму в обох країнах. Про це йшла мова під час V засідання українсько-польської міжурядової Комісії, що проходить в Києві 17-18 травня під головуванням віце-прем’єр-міністра України – міністра інфраструктури Бориса Колеснікова та віце-прем’єр-міністра – міністра економіки Республіки Польща Вальдемара Павляка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

На переконання обох сторін, величезний поштовх у розвиток двостороннього туризму дала підготовка до Євро-2012. Надалі ця співпраця буде не тільки продовжена, а й поглиблена – як в частині розвитку туристичних маршрутів, так і безпеки туристів.

Україна та Польща мають намір організовувати спільні поїздки для іноземних журналістів та здійснювати обмін посиланнями на польські і українські сайти.

У рамках робочої групи з туризму країни також поглиблять співпрацю в сферах обміну інформацією з питань розвитку туристичних маршрутів, сертифікації туристичних послуг, можливості співпраці у Карпатському регіоні.

Крім того, у рамках V засідання українсько-польської міжурядової Комісії віце-прем’єр-міністри України та Польщі обмінялися інформацією про реалізацію Угоди між урядом Республіки Польща і Кабінетом Міністрів України про співробітництво в галузі туризму, розглянули стан польсько-українського туристичного обміну, визначили проблеми і перспективи туристичної співпраці між Польщею та Україною, особливо в контексті підготовки до Євро-2012.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *