ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія вивчить вплив «Ензиму» на екологічну ситуацію у Львові

|

Відповідно до розпорядження міського голови, у Львові утворено робочу групу щодо вивчення впливу діяльності ЗАТ «Ензим» на екологічну ситуацію у місті. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Робоча група до 29 травня повинна провести перевірку впливу діяльності ЗАТ «Ензим» на екологічну ситуацію у Львові та за її наслідками підготувати висновки і пропозиції Львівському міському голові та до 31 травня повідомити депутата міської ради В. Лясковську про результати розгляду звернення та прийняте рішення.

Керівник робочої групи — заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчука, заступник керівника — в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник. Також до складу робочої групи увійшли в. о. начальника управління екології та благоустрою департаменту містобудування Василь Лаврінок, голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий, директор комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *