Під час Євро 2012 у Львові відбудеться «FаnARTia.ФанАРТія»

|

20, 25, 26, 29 та 30 червня у Львові під час Чемпіонату Європи з футболу відбудеться масштабний мистецький проект «FаnARTia.ФанАРТія». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 Проект триватиме у дні, коли не проходитимуть футбольні матчі, у офіційній фан-зоні чемпіонату Європи з футболу 2012 року на проспекті Свободи у Львові. Кожен день  проекту буде присвячений окремій сфері культури: літературі, роковій, етнічній, джазовій і симфонічній музиці. Особливо насиченою буде програма електронної музики, яка виділяється в окремий блок «FаnARTia: Electronic Days». Акції проекту щодня триватимуть від 11 год. ранку до 02 год. ночі.

Вперше в Україні на одній сцені гратимуть лідери світової електронної музики. Засновник стилю Drum&Bass, британський музикант, продюсер, діджей і актор, художник і скандальна постать – GOLDIE із MC LOWQUI. Один із і найбільш прогресивних електронних проектів dubstep-сцени – KRYPTIC MINDS. Лідери світової брейкбіт-сцени ATOMIC HOOLIGAN. Першопрохідці української електронної музики DJs DERRICK, TONIKA, MAX NRG, GARRY SHUMOFF, BOB ROVSKI, MAX NRG, MC NED та польські ROS ft. LADY KATEE. Польські зірки джазу «Jarek Smietana Band» та львівський «ShockolaD» у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». Рушії української музики «Михайло Барбара Projekt» за участю Йозефа Остржанскі (Чехія) та Раяна Сокаша (США), «Танок на Майдані Конго», Сергій Жадан та «Собаки в космосі», «AtmAsfera», «Гуцул Каліпсо», «Йорий Клоц», «Quarpa», «ZSUFF» & «Zavadskyj», Григорій Семенчук, Юрій Іздрик та «DrumТиАтр», «Гич Оркестр», «Open Blues Band».

Також у рамках проекту відбуватимуться покази відео-арту, виступи джазових біґ-бендів, поетичний марафон, концерти етнічної музики, майстер-класи, інсталяції, перфоманси та багато інших акцій.

Проект організовують: мистецьке об’єднання МО «Дзиґа», формація «FunkMasters», Мистецька рада «Діалог», ГО «Вірменська 35», ГО «Інститут Актуального Мистецтва», ГО «Форум Видавців», ЛКП «Агенція з підготовки Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *