ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу стартує екологічна акція «Бізнес за чисте довкілля!»

|

«Start today save tomorrow», – під таким гаслом 19 травня у Львові стартує друга екологічна акція «Бізнес за чисте довкілля!», організаторами якої виступають комерційні бізнес-структури разом з провідними громадськими організаціями міста Львова. Засновником акції у 2011 році стала консалтингова компанія «ADVICE GROUP». Місце проведення: регіональний ландшафтний парк «Знесіння» о 12.00 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Співзасновниками цьогорічної акції виступають провідні представники бізнесу та громадського сектору: консалтингова компанія «Едвайс Груп», Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації, Львівське відділення Асоціації Правників України та Ліга студентів Асоціації Правників України, Адвокатське об`єднання «Арцінгер», Компанія «АВЕ Львів», Громадське об`єднання «САМОПОМІЧ».

«Цього року ми продовжуємо боротися за порядок та чистоту нашого рідного міста та пропонуємо долучитися до нашої акції. Ми прагнемо зробити свій внесок у розвиток та підтримку належного стану природно-заповідного фонду та інфраструктури Львівщини та довести, що бізнес в Україні є соціально відповідальним», – повідомив генеральний директор ТОВ «Едвайс Груп» Антон Подільчак.

Директори підприємств, провідні юристи та бухгалтер, іноземці, які працюють та ведуть бізнес у Львові, керівники громадських організацій долучилися до цієї акції.

«Це перша у Львові спільна акція громадського сектору та представників бізнесу, які розуміють власну відповідальність за стан довкілля у рідному місті і бажають змінити ситуацію на краще. Ми готові власноруч зробити наше місто чистішим, і вже довели це 21 травня 2011 року, коли спільними зусиллями нам вдалося вивезти з території регіонального ландшафтного парку «Знесіння» більше півтонни сміття. Ми хочемо покращити якість життя простими діями і довести, що зміни у місті починаються з кожного з нас», – повідомив юрист ГО «САМОПОМІЧ» Дмитро Стельмащук.

Усіх охоих долучитися до цієї акції просимо підтвердити свою участь, заповнивши заявку за адресою: [email protected].

Для отримання більш детальнішої інформації про акцію звертайтесь за телефонами: (032) 247 97 13; (032) 247 27 17.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *