ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники визначили 32 пункти перетину на Євро-2012

|

Державна прикордонна службаУкраїни радить вболівальникам чемпіонату Європи з футболу скористатися 32 пунктами пропуску через державний кордон України. Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

Нижче подано перелік цих пунктів перетину:

 16 автомобільних пунктів пропуску:

на кордоні з Російською Федерацією«Бачівськ», «Гоптівка», «Довжанський», «Новоазовськ», «Ізварине», «Успенка»;

на кордоні з Республікою Польща«Краківець», «Рава-Руська», «Ягодин», «Шегині», «Устилуг»;

на кордоні з Республікою Білорусь«Нові Яриловичі», «Виступовичі»;

на кордоні з Угорщиною«Тиса»;

на кордоні з Словацькою Республікою«Ужгород»;

на кордоні з Румунською Республікою«Порубне».

 11 пунктів пропуску для залізничного сполучення:

на кордоні з Російською Федерацією«Зернове», «Хутір Михайлівський», «Конотоп», «Харків-пасажирський», «Козача Лопань»,«Іловайськ-пасажирський парк», «Червона Могила»;

на кордоні з Республікою Польща«Ягодин», «Мостиська», «Рава-Руська»;

на кордоні з Угорщиною«Чоп».

 5 аеропортів:

«Бориспіль», «Київ» (Жуляни), «Донецьк», «Харків», «Львів».

 Як зазначають у прес-службі прикордонників, під час проведення чемпіонату на кордоні буде застосовано ряд нововведень.Ще до прибуття літака в аеропорт призначення, прикордонники будуть мати установчі дані про тих, хто перебуває на борту. Таку інформацію надаватимуть аеропорти вильоту та авіакомпанії. Процедура прикордонного контролю в аеропортах буде максимально стислою і складатиме не більше 20 секунд на одного пасажира. В автомобільних пунктах пропуску наукраїнсько-польському кордоні буде втілений принцип «однієї зупинки». Тобто весь комплекс прикордонних формальностей українські і польські контролюючі органи здійснюватимуть один раз на польській території. Крім того, для всіх категорій пунктів пропуску буде характерним створення єврокоридорів (окрім залізничних, у яких контроль здійснюватиметься під час руху між прикордонними залізничними станціями).

За підрахунками експертів навантаження в авіаційних пунктах пропуску зросте в середньому приблизно на 70%, в автомобільних35%, а в залізничних15%.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *