ОСТАННІ НОВИНИ

Неуважний пішохід “врізався” в автобус

|

Учора на Львівщині сталися дорожньо-транспортні пригоди, під час яких тілесні ушкодження отримали троє пішоходів, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області. За даними ДАІ, в одному з випадків пішохід практично набіг на рухомий автобус.

 Цей випадок трапився в Червонограді. О п`ятій вечора біля центрального ринку 41-річний пішохід, різко перебігаючи проїжджу частину дороги, набіг на праву частину автобуса «ПАЗ», який проїздив в той час дорогою.

У цій автопригоді пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення Червоноградської ЦМЛ.

Також в ДТП за участів автобуса постраждала трирічна жителька селища Куликів на Жовківщині. Дитина раптово вибігла на дорогу, де потрапила під колеса рейсового автобуса “Львів- Рава-Руська”. Унаслідок аварії дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому потиличної ділянки голови, перелом склепіння черепа та була  госпіталізована у дитячу лікарню Львова.

Ще одна ДТП трапилася за участі пішохода серед білого дня на вулиці Княгині Ольги. 33-річний водій автомобіля «ВАЗ-21093» не надав перевагу пішоходу, 31-річному львів’янину, який перебував на нерегульованому пішохідному переході, та скоїв на нього наїзд.

Унаслідок цієї ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої руки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *