ОСТАННІ НОВИНИ

Парковки та фан-зони для уболівальників організують на околицях Львова

|

З 3 червня до 3 липня 2012 року спеціально до Чемпіонату Європи з футболу на Львівщині будуть організовані місця паркування для вболівальників, що розміщуватимуться на околицях Львова. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Нижче подано перелік таких місць на території Львівської області:

1) Яворівський район:

– «Сканія» (заїзд з міжнародної автодороги «Західний об’їзд Львова»). На цій стоянці буде облаштовано місце для 200 автомобілів;

– село Рясна-Руська (заїзд з міжнародної автодороги «Західний об’їзд Львова»). Тут вболівальники також зможуть залишити свій автотранспорт. Стоянка розрахована на 119 автомобілів.

2) Городоцький район:

– ТзОВ Логістична компанія «Західресурс». Адреса: м.Городок, вул.Львівська, 659-А. Заїзд з міжнародної автомобільної дороги державного значення «Львів-Шегині». Тут буде розміщена фан-зона для вболівальників та облаштована стоянка на 300 автомобілів.

3) Жовківський район:

– с. Сопошин. Заїзд з дороги державного значення «Львів-Рава-Руська». У цьому місці буде розташована фан-зона для вболівальників та стоянка на 78 машин.

4) Пустомитівський район:

– село Солонка. Заїзд з міжнародної автомобільної дороги державного значення «Київ-Чоп». Стоянка для автобусів (до 30 транспортних засобів);

– с. Зимна Вода. Заїзд з міжнародної автомобільної дороги державного значення «Західний обхід м. Львова». Тут буде знаходитись фан-зона та стоянка на 150 автомобілів.

Доїзд на визначені об’єкти «Євро-2012» з фан-зон буде проводитись шатл-басами, а також громадським транспортом.

Окрім того, впродовж червня буде перекрито рух транспорту у центрі міста Львова по периметру проспекту Свободи. У дні проведення матчів – 9, 13 та 17 червня – перекриватиметься також проспект Шевченка, вулиці Університетська та Січових Стрільців. Тут функціонуватиме фан-зона.

Заїзд автомобілів швидкої медичної допомоги, МНС та інших служб на проспект Свободи передбачається через:

1) перехрестя проспекту Свободи та вулиці Городоцької;

2) вулицю Дорошенка;

3) вулицю Коперника;

4) перехрестя площі Міцкевича та проспекту Шевченка;

5) перехрестя вулиць Руської та Федорова.

У дні проведення матчів «Євро-2012» вулицями міста Львова будуть пересуватися автоколони під супроводом патрульних автомобілів Державтоінспекції. Тому нагадуємо, що відповідно до Правил дорожнього руху України, водії транспортних засобів зобов’язані надавати перевагу в русі автомобілям з ввімкненими проблисковими маячками.

Міліція звертається до усіх мешканців Львівської області з проханням без нагальної на те потреби використовувати приватний автотранспорт і заїжджати в центр міста. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *