ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» запевняє, що нічні поїзди між містами Євро-2012 залишається

|

Державна адміністрація залізничного транспорту України спростовує інформацію, поширену низкою ЗМІ, про відміну нічних поїздів на маршрутах курсування нових швидкісних українських експресів Hyundai. «Укрзалізниця» заявляє: інформація про те, що із введенням нового графіку руху пасажирських поїздів на 2012-2013 роки на маршрутах між Києвом, Львовом, Харковом та Донецьком відміняються нічні поїзди для того, щоб пересадити пасажирів та заповнити денні швидкісні експреси, не відповідає дійсності. Про це повідомляє сайт «Укрзалізниці».

Навпаки, із введенням нового графіка руху пасажирам буде надано широкий варіант вибору подорожей залізничним транспортом, як вдень, так і вночі.

У напрямку Київ – Львів зберігається 11 нічних поїздів, час у дорозі яких понад 9 годин.

Між Києвом та Харковом продовжує курсувати  прямий нічний поїзд №64  Київ – Харків (з Києва – о 22:25, у Харкові – о 07:47).

Між Києвом та Донецьком продовжують курсувати нічні поїзди: №84 Київ – Маріуполь (з Києва – о 17:15, у Донецьку – о 06:04), №38 Київ – Донецьк (з Києва – о 19:49, у Донецьку – о 08:01) та №120 Київ – Донецьк (з Києва – о 17:36, у Донецьку – о 08:58).

Зокрема, новий графік руху поїздів на 2012-2013 рр. передбачає призначення 186 поїздів формування Укрзалізниці, з них 133 нічних.

Нагадаємо, швидкісний рух пасажирських поїздів впроваджується відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Концепції Державної цільової програми впровадження на залізницях  швидкісного руху пасажирських поїздів на 2005-2015 роки».

З початком руху швидкісних українських експресів Hyundai пасажир зможе  вибрати не тільки час подорожі вдень, чи вночі, а й обрати поїздку за ціною та за класом комфортності. Час на шляху прямування денних швидкісних поїздів Hyundai між Києвом та Львовом скоротиться у порівнянні з нічними поїздами на 3 год. 20 хв.

Між Києвом та Харковом скоротиться у порівнянні з традиційними нічними поїздами на 3 год. 30 хв.

Час у дорозі між Києвом та Донецьком скоротиться у порівнянні з традиційними нічними поїздами на 5 год.

 До уваги пасажирів! Новий графік руху поїздів на 2012-2013 роки містить зміни у нумерації низки поїздів. Також на основі проведеного аналізу пасажиропотоку був змінений маршрут курсування та склад певних поїздів.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *