ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває боротьба з гральним бізнесом

|

У квітні проведено 16 рейдів щодо діяльності інтерактивних клубів. Зокрема, за результатами проведених перевірок спільно з представниками правоохоронних органів вилучено 19 системних блоків, інформує прес-служба Львівської міськради.

Як повідомили в управлінні економіки ЛМР, протягом квітня у Львові проведено 16 рейдів інтерактивними клубами, за результатами яких у Сихівському районі вилучено 17 системних блоків, а у Личаківському – 2 системних блоки.

Зокрема, протягом квітня у Галицькому, Залізничному та Франківському  районах було проведено по 2 рейди, у  Личаківському та Шевченківському – по 3 рейди, а у Сихівському – 4 таких перевірки.

Нагадаємо, 3 листопада 2011 року на сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу, відповідно до якої виконавчі органи міської влади проводять контроль за всіма закладами, де здійснюється гральний бізнес: інтерактивними клубами, Інтернет-кафе, комп’ютерними клубами та Інтернет-клубами.

Довідка

Заборона грального бізнесу діє в Україні з 15 травня 2009 року, після прийняття Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». В Україні зайняття гральним бізнесом карається штрафом від десяти до п`ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті ж дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, караються обмеженням волі на строк до п`яти років.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *