ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не хоче урізати собі та своїм заступникам премії та доплати – Кошулинський

|

Ухвали Львівської міськради, відповідно до яких депутати урізали надвисокі премії Садовому та його заступникам, досі не набрали чинності через бездіяльність міського голови. Про це сьогодні заявив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський, інформує прес-служба партії.

Як зазначив депутат, міський голова відповідно до вимог Регламенту Львівської міськради зобов’язаний підписати рішення ради упродовж 5-денного строку з часу його затвердження або ж зупинити таке рішення з поданням відповідних зауважень.

«Затверджені 26 квітня 2012 року ухвали щодо суттєвого обмеження премій та доплат за роботу міському голові та його заступникам градоначальник досі не підписав. Бездіяльність Садового щодо процедури набрання чинності ухвал вочевидь вказує на його свідоме небажання суттєво зменшити видатки та належно оптимізувати фонд заробітної плати службовців міськради», – наголосив Руслан Кошулинський.

 «Бачимо, що Садовий цілеспрямовано затягує процедури набрання чинності ухвал міськради, що є порушенням вимог Регламенту. Якщо міський голова і далі ігноруватиме законні вимоги про припинення порушень Регламенту, «Свобода» звернеться до суду з адміністративним позовом про визнання незаконною бездіяльність міського голови щодо непідписання зазначених ухвал», – додав депутат. 

Нагадаємо, з приходом до влади команди Садового в очільників виконавчих органів ЛМР відбувся різкий стрибок зарплатні, який за останні роки сягнув космічних цифр – десятки тисяч доларів за рік. Середня зарплатня заступників міського голови впродовж 2007-2011 років становила близько 190 тис. грн. за рік, а керівників департаментів та управлінь ЛМР коливалася в межах 100 тис. грн. До прикладу, у червні 2008 року перший заступник міського голови Олег Синютка отримав за місяць своє роботи 45275,55 грн., а Василь Косів, заступник Садового з гуманітарних питань – 46664,49 грн.

Фото: Львівський портал 

                                                                                                  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *