ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські медики рапортують готовність до Євро-2012

|

10 травня  відбулася Всеукраїнська селекторна нарада Міністерства охорони здоров’я України, на якій обговорено питання стану готовності медичної інфраструктури України та медичного забезпечення під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу та впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для хворих на гіпертонічну хворобу.

Про санітарно-епідеміологічний нагляд за об’єктами, задіяними у проведенні заходів чемпіонату Євро – 2012 та забезпеченння санітарно-епідеміологічного благополуччя населення присутнім доповів голова Державної санітарно-епідеміологічної служби України, Головний санітарний лікар України Анатолій Пономаренко.

В. о. начальника головного управління охорони здоров’я ЛОДА Орест Середа прозвітував про підготовку медичної галузі Львівщини до цієї події. Він зазначив, що область практично готова до проведення Євро – 2012. Зокрема, задіяно 800 медичних працівників, що обслуговуватимуть фан-зону та стадіон «Арена-Львів», визначені лікарні, розроблені маршрути пересування машин швидкої допомоги, відпрацьований план дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, з метою подолання мовного бар’єру буде залучено до медичного обслуговування гостей та учасників чемпіонату — 450 студентів-волонтерів, що володіють іноземними мовами.

Львівським національним медичним університетом ім. Данила  Галицького закріплено 130 студентів – волонтерів за 10 притрасовими лікарнями. Усього на території області буде задіяно 163 бригади швидкої медичної допомоги, з них 53 у Львові. Відповідно до укладених угод з лікувальними закладами Львівщини буде здійснюватись обслуговування іноземних туристів.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *