ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» скликає позачергову сесію Львівської міської ради щодо 9 травня

|

Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді ініціює скликання позачергової сесії у зв’язку із протестом прокурора на ухвалу про заборону комуністичної та нацистської символіки у Львові, щоб не допустити будь-яких можливих провокацій 9 травня у місті. Про це 4 травня 2012 року повідомив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Руслан Кошулинський, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомив голова фракції, у зв’язку з наявністю протесту прокурора, дію ухвали про заборону використання комуністичної та нацистської символіки зупинено до розгляду відповідного протесту на пленарному засіданні ради.

«Львівська міська рада затвердила ухвалу, яка є засобом крайньої необхідності через намагання різноманітних шовіністично налаштованих організацій реабілітувати совєцьку систему в сучасній українській державі. Зважаючи на можливість розповсюдження у Львові символіки неіснуючої тоталітарної держави – СРСР, та щоби не допустити будь-яких провокацій у місті 9 травня, юридична сила цієї ухвали є визначальним фактором. Фракція ВО «Свобода» у Львівській міській раді ініціює скликання позачергової сесії 8 травня 2012 року о 17:00 біля Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», аби визначити заходи недопущення порушень  безпеки та спокою львів’ян під час 9 травня та унеможливити будь-які провокативні прагнення шовіністичних чи проросійських суб’єктів», – зазначив  Руслан Кошулинський.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *