ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни літнього віку побувають в Музеї шоколаду

|

До дня міста Львова, 4 травня, для львів’ян, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру проведуть безкоштовну екскурсію Музеєм шоколаду, який вперше в Україні, нещодавно відкрили у Львові. Він знаходиться у Львівському історичному музеї, що за адресою: пл. Ринок, 6. Участь в безкоштовній екскурсії візьмуть 15 літніх львів’ян. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Під час екскурсії наші підопічні зможуть дізнатись про сучасну технологію виробництва шоколаду, його різновиди, традиції виготовлення притаманні окремим місцям, історію винайдення і традиції споживання. Цю екскурсію спеціально організовано до Дня міста Львова, адже саме в нашому місті здавна зберігаються солодкі традиції знаних львівських кондитерів, слава про майстерність яких, сягнула далеко за межі нашої держави», – повідомила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

Варто також повідомити, що в рамках щотижневих просвітницьких занять для клієнтів Львівського міського терцентру, сьогодні провели лекцію присвячену Дню сонця, який щорічно, починаючи з 1994 року, відзначають 3 травня. Під час зустрічі працівники відділення соціально-побутової реабілітації розкажуть слухачам про історичні аспекти та мету відзначення цього дня.

«Сьогодні Львівський міський територіальний цент, який є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради надає соціальні послуги на дому більше 2,4 тис. львів’ян з числа пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Окрім соціально-побутових послуг, в центрі активно розвивають програму активного дозвілля для клієнтів установи, як елемент соціалізації в суспільстві», – повідомив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *