ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці пройде Національна виставка собак

|

У Східниці другого травня пройде Національна виставка собак усіх порід, повіодмляють організатори. На заході відбиратимуть кращих представників порід собак для подальшого їх використання у племінній та селекційній роботі.

Виставка собак має  статус національної сертифікатної. Це означає, що кращим собакам будуть присвоєні звання САС – кандидат в чемпіони краси України. Якщо в активі песика є такі три  нагороди, то він претендує на найвищий в нашій країні титул чемпіона України.

Оцінювати собак будуть судді національної та міжнародної категорії. Судді визначатимуть  переможців у  16 номінаціях. На виставці будуть представлені біля 100 собак різних порід — представники українських і зарубіжних розплідників, щоб продемонструвати свій екстер`єр. На виставці будуть представлені кращі породисті собаки з Києва, Хмельницька, Івано-Франківська, Львова та інших областей України. Серед них багато Чемпіонів України, Чемпіонів Польщі, інтернаціональних Чемпіонів та гранд Чемпіонів України .

У рамках шоу будуть проведені захоплюючи показові виступи на охорону, затримання порушника, будуть показові виступи з елементами дресури та робота собак по загальному курсу слухняності. Також глядачі матимуть можливість голосуванням вибрати найпопулярнішого пса виставки, якому буде вручено «Приз глядацьких симпатій». Крім цього будуть конкурси на визначення самого “галасливого песика”, “тихого песика”, “найменшого”, “найбільшого” та інше.

Організатор виставки – Генеральне представництво UCI Міжнародна Громадська Організація,  Львівське обласне об`єднання кінології “Тамерлан”.

Виставка відбудеться на території стадіону смт. Східниця

Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *