ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Батьківщина» оголошує голодування на знак підтримки Тимошенко

|
Активісти Львівської «Батьківщини» оголошують голодування на знак солідарності із своїм лідером Юлією Тимошенко. Безстрокове та добровільне голодування розпочнеться у середу 25 квітня у місті Львові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЛОО ВО “Батьківщина”.
«Зараз вирішуємо усі організаційні питання, аби уже завтра розпочати голодування, – заявив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, який ініціює та очолює цю акцію протесту. – Намети плануємо розмістити у центрі Львова». 
За його словами, у такий спосіб партійці «Батьківщини» протестуватимуть проти нелюдського та жорстокого поводження з Юлією Тимошенко. 
«У таких ситуаціях ми не маємо права стояти осторонь або казати іншим, що робити. Це вже за межею якоїсь навіть чоловічої, я б сказав, гідності. Я поважаю цього політика, цю сильну та вольову жінку, яку не вдасться нікому зламати, і хочу бути з нею солідарний. Вона повинна відчувати, що вона не одна, – сказав Роман Ілик. – Кожен повинен сьогодні задуматися над тим, як проявити своє ставлення до влади. Не можна ігнорувати те, що відбувається. Не заради Тимошенко, заради себе. Ми маємо дітей, як дивитися їм у вічі? Вдавати, що все добре і ми приймаємо те, що відбувається в країні?»   
На думку Романа Ілика, аби відволікти увагу від того, що насправді відбувається у Качанівській колонії, влада розповсюдила фальшиве відео. «Якщо режим хоче спростувати факти фізичного насилля над Юлією Тимошенко, то хай  оприлюднить відео, як її доставляли із колонії у лікарню. Це ніщо інше як цинічна та примітивна помста у стилі нинішньої правлячої верхівки», – зазначив лідер Львівської «Батьківщини».

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *