ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова вивезли понад півтори тисячі тонн сміття

|

Понад 1,6 тисячі тонн сміття вивезли сьогодні з Львова. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, про це йшлося на позаплановому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Під час засідання обговорювали ситуацію, що склалася на території міста у зв’язку з припиненням вивезення побутових відходів через перекриття дороги на Грибовицьке сміттєзвалище.

Як зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка, станом на сьогодні тверді побутові відходи вивезені з міста Львова у повному обсязі.

«Станом на сьогодні тверді побутові відходи вивезені з міста Львова у повному обсязі. Ми перейшли на звичний режим функціонування. Сьогодні зранку відбулася зустріч на пл. Липневій. Угоди з тими підприємцями, які торгують сільськогосподарською продукцією, були підписані. Є ще вільні місця. Дирекція ринку йде на зустріч, для того, щоб укласти ще додаткові угоди.

У суботу о 22.00 год вечора люди після укладення угод покинули блокування. Угод зі сторони Привокзального ринку і пропозицій до угод було більше, ніж тих людей, які знаходилися безпосередньо під час блокування дороги.

Ми не повинні допустити перетворення будь-яких комерційних питань у питання забезпечення життєдіяльності міста. Перекриття вулиць, перекриття доріг – це є вчинення антизаконних дій», – зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка.

Як зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, було вивезено сміття понад 1,6 тис. тонн сміття за допомогою 200 машин.

«Після півтори доби сьогодні до 9.00 год ранку було вивезено двомастами великовантажними машинами ТПВ загальною масою 1,624 тис тонн», – розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *