ОСТАННІ НОВИНИ

Адамика обрали заступником голови обласного «Удару»

|

Колишнього очільника львівської «Опори» Петра Адамика обрали заступником голови Львівської обласної організації партії «Удар». Таке рішення було ухвалено на черговій конференції обласної організації партії.

За повідомленням прес-служби Львівського обласного осередку партії, делегати конференції «УДАРу» практично одностайно підтримали пропозицію голови Ярослава Гінки, щодо обрання заступником Петра Адамика. Окрім того, на обласній конференції визначились із кандидатурами делегатів, які будуть представляти Львівщину на черговому дев’ятому з’їзді партії в Запоріжжі.

На початку роботи конференції голова ЛОО «УДАР» Ярослав Гінка зробив короткий звіт за пророблену протягом останнього півріччя обласною організацією роботу, наголосив, що «УДАР» зміцнюється не тільки кількісно – збільшується кількість членів та прихильників партії Кличка, але й якісно – у місцевих радах Львівщини створюються депутатські фракції та групи «УДАРу», збільшилось представництво «УДАРу» й у Львівській міській раді, на Дрогобиччині від «УДАРу» обрано сільського голову, в районах та містах області відкриваються громадські приймальні депутатів від партії тощо.
Нагадаємо, в квітні цього року депутат Львівської міської ради від “Пори” Петро Адамик перейшов у фракцію партії “Удар”.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *