ОСТАННІ НОВИНИ

Лідери опозиції не підуть в мажоритарних округах - КВУ

|

Голова Комітету виборців Олександр Черненко вважає, що відомі опозиціонери не будуть балотуватися в мажоритарних округах. Про це він сказав gazeta.ua.

«У прохідній частині списку партії у персонажів хоча б є гарантія пройти, а на мажоритарці існує великий ризик. Можна купити, а можна і ні. Якщо там є відомі обличчя, у інших, звісно, менше шансів. Водночас, на цьому окрузі можуть бути ще двоє-троє людей, у яких грошей не менше і вони будуть вкладати їх. Є округи, які відносно “чисті”, але на цих округах людей з грошима буде по декілька» – зазначив О. Черненко і додав, що коли такі люди підуть в одномандатних округах, то « не буде на кого лишити партію»..

 Також, на його думку, обладнання виборчих приміщень камерами «найімовірніше допоможе комусь гарно заробити». «Це дуже хороша фінансова акція, тому що враховуючи навіть, що кожна камера коштує сто доларів, то можна порахувати. В Україні більше тридцяти тисяч дільниць. Якщо навіть по одній камері на дільницю, на відкатах хтось гарно підніметься» – зауважив він.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *