ОСТАННІ НОВИНИ

За час підготовки до Євро на Львівщині реалізували проектів на 12 млрд грн

|

Згідно державної цільової програми на Львівщині за чотири роки підготовки до Євро-2012 реалізували проектів на суму близько 12 мільярдів гривень. Про це сьогодні під час зустрічі «Польща та Україна на передодні Євро 2012» у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький.

Головними проектами є стадіон «Арена-Львів» та новий термінал аеропорту «Львів».

«До 15-20 травня буде завершено роботи на злітно-посадковій смузі. Довжина її буде 3305 м, що дає можливість приймати літаки різних категорій, тобто транснаціональні літаки, які літають і в Америку, і в дальні країни світу», – сказав В. Губицький.

Окрім того, за час підготовки до Євро в області відремонтували доріг державного значення на 400 мільйонів гривень.

«У цьому році ми до Євро завершуємо ремонт дороги Львів-Шегині, який в минулому році не був незакінчений. Дороги на три контрольно-пропускні пункти – «Краківець», «Рава-Руська» і «Шегині» будуть повністю облагороджені», – зазначив заступник голови ЛОДА.

Також, за словами В.Губицького, є доручення від президента України на ремонт дороги Старий Самбір – Смільниця.

«Це також є пункт пропуску, через який до нас будуть їхати уболівальники. Тому ця дорога у нас є в плані ремонту. Що стосується загальної дороги Львів-Самбір, то там ведеться ямковий ремонт. Якщо встигнемо зробити його, то буде добре. Якщо ні, то будемо працювати у тому режимі, що є», – зазначив чиновник.

Фото: Львівський портал 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *