ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина досі чекає гроші на дороги до двох пунктів пропуску

|

Станом на сьогодні завдання щодо будівництва під’їзних доріг до пунктів пропуску «Будоміж-Грушів» і «Угринів-Долгобичув» не виконано. Про це сьогодні під час зустрічі «Польща та Україна на передодні Євро-2012» у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові сказав заступник голови Львівської обласної держадміністрації Володимир Губицький.

Він зазначив, що дані об’єкти у минулому році не потрапили у державну цільову програму і, відповідно, не були профінансовані.

«Після приїзду президента України В. Януковича до Львова, 12 квітня, було дане окреме доручення щодо фінансування будівництва цих двох під’їзних доріг. Ми сподіваємось, що кошти все таки будуть і ці дороги будуть зроблені», – сказав В.Губицький.

Як інформував уже «Львівський портал», Львівська облдержадміністрація раніше зверталася до уряду країни з проханням виділити з держбюджету на будівництво під’їзних доріг до пунктів пропуску «Будоміж-Грушів» і «Угринів-Долгобичув» 93 млн грн, але вочевидь ці кошти будуть виділені лише після даного В. Януковичем розпорядженням.  

Також варто зазначити, що до роботи даних двох пунктів пропуску готові митна та прикордонна служби. Вони, зокрема, уже підготували відповідні технічні засоби та персонал, який буде працювати на польській стороні.

Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *