ОСТАННІ НОВИНИ

Заступнику начальника митного поста загрожує до 12 років тюрми

|

Прокуратура притягує до кримінальної відповідальності злочинну групу в складі заступника начальника одного з митних постів Львівської митниці та двох митних брокерів. З`ясовано, що вказані особи, діючи в складі організованої групи, упродовж 2011 року вимагали та одержали хабарі в особливо великому розмірі від суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за пришвидшення та не створення перешкод при митному оформленні вантажів.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини, досудовим слідством доведено, що загальна сума одержаних хабарів становить понад 254 тис. грн.

На даний час, відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь прокуратури Львівської області слідство у кримінальній справі завершено.

Організатору злочинної групи – заступнику начальника митного поста Львівської митниці, обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

На їх майно накладено арешт в сумі більше 780 тис грн. Після ознайомлення обвинувачених з матеріалами кримінальної справи її буде скеровано до суду.

Заступник начальника одного з митних постів Львівської митниці обвинувачується за ст.ст.28 ч.3, 368 ч.4 КК України, митні брокер – за ст.ст. 28 ч.3, 368 ч.3 КК України.

Зазначимо, що санкція ст.368 ч.4 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *