ОСТАННІ НОВИНИ

Управління транспорту хоче змінити рух приміських автобусів у Львові

|

До Львівської обласної державної адміністрації скеровано звернення повторно затвердити спільно запропоновані зміни у схемах руху зазначених приміських маршрутів та зобов’язати управління розвитку інфраструктури ЛОДА внести зміни у відповідні паспорти маршрутів та укладені договори на перевезення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, раніше спільно з управлінням розвитку інфраструктури ЛОДА управління транспорту і зв’язку ЛМР узгодило кінцеві зупинки для 13 приміських маршрутів:

 

Маршрут

Коректування

111 Дубляни – Львів (вул. Виговського)

кінцева зупинка – приміський вокзал

114 Сороки Львівські – Львів (вул. Виговського)

кінцева зупинка – вул. Під Дубом

117 Винники – Лисиничі – Львів (вул. Виговського)

врегулювання роботи за існуючою схемою або закриття маршруту і організація перевезень до госпіталю у м. Винники міським маршрутом

131 Рясна-Руська – Львів (вул. Княгині Ольги)

Рясна-Руська – кільцева дорога – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Виговського – вул. Кульпарківська – Сокільники – ТРЦ King Cross

138 Лапаївка – Львів (вул. Шафарика)

кінцева зупинка – пл. Кропивницького

156 Зимна Вода – Львів

кінцева зупинка – пл. Кропивницького

171 Басівка – Львів (приміський вокзал)

кінцева зупинка – вул. Симона Петлюри

180А Дубляни – Львів (вул. Зернова)

без змін

184А Рудно – Львів (вул. Миколайчука)

корекція через вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Левандівська – вул. Шевченка – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – вул. І.Мазепи – вул. Миколайчука

217А Підбірці – Рясне-2

кінцева зупинка – пл. Петрушевича

287 Рудно – Львів (вул. Драгана)

корекція через кільцева дорога – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – вул. Хуторівка

121 Борщовичі – Львів (приміський вокзал)

кінцева зупинка – вул. Джерельна

184 Рудно – Львів (вул. Університетська)

закриття

 

«Цей перелік є лише початком роботи для погодження кінцевих зупинок приміських маршрутів на території Львова для забезпечення інтероперабельності обласної та міської мереж громадського транспорту в рамках завдання, яке поставив перед робочою групою голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк», – зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Зараз у Львові функціонує мережа автобусних маршрутів загального користування, яка була розроблена з врахуванням забезпечення ефективної взаємодії між міськими та приміськими маршрутами громадського транспорту. «Однак, зараз склалась вкрай негативна ситуація внаслідок тотального дублювання приміськими маршрутами громадського транспорту міських маршрутів електротранспорту та автомобільного транспорту. Все це призводить до численних скарг від пасажирів, необґрунтованого перевищення пропускної здатності зупинок громадського транспорту і ділянок вулично-дорожньої мережі.

В управлінні переконані, що будь-які погодження в тій чи іншій формі, надані раніше для приміських маршрутів громадського транспорту фактично втратили свою силу, оскільки зараз в місті працює кардинально інша мережа маршрутів громадського транспорту.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *