ОСТАННІ НОВИНИ

Лавейкіна затримали у Києві

|

 Колишнього начальника управління земельних ресурсів у Львівській області Михайла Лавейкіна затримали у Києві працівники ДСБЕЗ. Про це «Львівському порталу» повідомило поінформоване джерело. За словами джерела, зараз екс-чиновника везуть до Львова.

 Раніше львівські ЗМІ повідомляли, що М.Лавейкіна затримали і допитували в прокуратурі Львівської області. Однак пресс-служба прокуратури повідомила, що Лавейкіна тільки допитували в якості свідка у кримінальній справі про зловживання службовим становищем з боку посадовців управління держкомзему у Старосамбірському районі Львівщини, за ч.2 ст.364 КК України. За даними прес-служби, в цій справі йдеться про понад 35 га земель сільськогосподарського призначення, які на думку, правоохоронних органів, безпідставно вилучили із земель запасу та перевели в землі під комерційне будівництво.

Водночас низка громадських діячів називають М.Лавейкіна причетним до багатьох сумнівних оборудок із землею, зокрема, надання двом кооперативам земельних ділянок у державних лісах для будівництва житлових котеджів попри заборону відчуження цих категорій лісів взагалі. 

Фото: Forca, Stockfreeimages.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *