ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє осіб отруїлися продуктами горіння

|

За минулу добу трапилось чотири пожежі, на яких продуктами горіння отруїлись двоє осіб. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області. 

Так, 27 лютого о 19.16 год. надійшло повідомлення про пожежу, що трапилась по вулиці Самбірська в місті Дрогобич. Полум’я охопило одну з квартир одноповерхового житлового будинку, що належить 62-річному власнику. Під час пожежі двоє осіб, власник оселі та 53-річна співмешканка, отруїлись продуктами горіння. Потерпілих госпіталізували в Дрогобицьку міську лікарню № 1. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м. Завдяки оперативності, пожежники врятували двох людей та майно на суму 10 000 грн. Прямі збитки від пожежі 200 грн, а побічні – 39 000 грн. За словами фахівців, ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння власника.

Повідомлення про другу пожежу надійшло до оперативно-диспетчерської служби 27 лютого о 14.14 год. В одноповерховому житловому будинку виникло загорання залишків сажі в димоході. За версією фахівців, ймовірною причиною виникнення пожежі стало порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення. Вогонь пошкодив димохід на площі 1 кв.м. Але оперативність бійців МНС допомогла їм врятувати житловий будинок та майно на суму 100 000 грн. Прямі збитки склали 200 грн., а побічні – 19 600 грн.

А о сьомій годині вечора стало відомо про ще одну пожежу, що трапилась в селищі Середкевичі Яворівського району. Вогонь знищив сміття на площі 45 кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Четверта пожежа трапилась 27 лютого о 21.21 год. в селищі Малехів Жовківського району. Необережне поводження з вогнем невстановленої особи призвело до виникнення та поширення вогню. Полум’я повністю знищило будівлю. Прямих збитків нанесено не було, а побічні склали 19 400 грн.

На території області практично щодня реєструються пожежі, що відбулися через необережне поводження з вогнем, на яких отримують травми і гинуть люди, знищується роками нажите майно. Тому ГУ МНС України в Львівській області нагадує громадянам пам’ятати та дотримуватись основних правил пожежної безпеки, від котрих залежить ваше життя та життя ваших рідних.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *