ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу у власних помешканнях згоріло троє осіб

|

На Львівщині протягом 26 лютого у власних помешканнях згоріло троє людей. Причиною нещасних випадків стало необережне поводження з вогнем потерпілих. Про це повідомляє ГУМ НС Львівщини.

Одна з пожеж трапилась в селищі Туринка Жовківського району. Вогонь охопив дерев’яний житловий будинок. Пожежні підрозділи вже через кілька хвилин прибули за викликом. На місці події рятувальники виявили тіло 68-річної власниці будинку без ознак життя.

Друга пожежа трапилась в селищі Тухля Сколівського району. Вогонь спалахнув у дерев’яній літній кухні, що належить 32-річному власнику. На місці пожежі виявлено тіло власника без ознак життя. Полум’я пошкодило лише матрац і ліжко. Ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем власника під час куріння.

Третя пожежа виникла в селищі Соколя Мостиського району. Полум’я розгорілось в цегляному житловому будинку. На місці події було виявлено тіло 63-річного власника помешкання без ознак життя  Вогонь знищив саморобний обігрівальний електроприлад. Ймовірно, пожежа виникла внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладу.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *