ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра в Україні стане ще тепліше

|

24 лютого в Києві хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг з дощем, вдень часом невеликий дощ, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 0…+2 градуси, вдень +3…+5 градусів.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг, вдень часом дощ, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -3…+3 градуси, вдень +3…+8 градусів. У Карпатах вночі часом невеликий мокрий сніг, вдень часом дощ із мокрим снігом, температура вночі -2…+3 градуси, вдень 0…+5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг з дощем, вдень часом невеликий дощ, на дорогах ожеледиця, вітер західний. Температура повітря вночі -3…+3 градуси, вдень 0…+6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг, вдень часом невеликий дощ, на дорогах ожеледиця. Температура вночі +2…-3 градуси, вдень +1…+6 градусів. На сході України хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг, вдень часом невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах ожеледиця. Температура вночі +1…-5 градусів, вдень 0…+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг, вдень часом невеликий дощ, на дорогах ожеледиця. Температура вночі +3…-3 градуси, вдень +1…+7 градусів. У Криму хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень часом невеликий дощ із мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі +2…-3 градуси, вдень +2…+7 градусів.
ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *