ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів у Трускавці виступила проти самовілля міської влади

|

Трускавецька міська організація Партії регіонів вимагає  негайної відміни рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради N 23 від 15 лютого 2012 року «Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для житлових будинків м. Трускавець, які обслуговує КП «Трускавецьжитло». Про це йдеться в оприлюдненій заяві, адресованій міському голові Русланові Козиру, датованій 21 лютого та підписаній головою міської організації Партії регіонів Левом Грицаком. Про це повідомляє ресурс Трускавецьке Інтернет-телебачення. 

Рішення про підвищення тарифів на житлові послуги трускавецькі «регіонали» вважають таким, що, цитуємо  заяву, «суперечить інтересам громади  міста Трускавця». Дане рішення, йдеться  також у заяві, було прийнято з  порушенням чинного законодавства  України, зокрема в пункті проходження  процедури громадських слухань. 

До слова, у вівторок Президент України у своєму зверненні  попередив про відповідальність за самовільне підвищення тарифів за комунальні й житлові послуги. Міський  голова Трускавця Руслан Козир легковажно поставився до звернення Президента України й висловився з приводу  цього на вчорашній прес-конференції, про це йшлося у теленовинах «ТІТ». На необачні висловлювання мера відреагувала трускавецька міська організація Партії регіонів. З приводу цього, а також щодо підвищення тарифів на житлові послуги з коментарем для Трускавецького Інтернет-телебачення виступив голова Партії регіонів у Трускавці Лев Грицак. (Повністю виступ Лева Грицака дивіться у рубриці «Пряма мова»).

У згаданій заяві  Трускавецької міської організації  Партії регіонів висунені вимоги до міської  влади щодо рішення про підвищення тарифів за житлові послуги. У  чотирьох їх пунктах викладено, зокрема, вимогу про відміну цього рішення, проведення громадських слухань, інше.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *